Ida-Tallinna Keskhaigla renoveerib Magdaleena üksuse D-korpuse

Täna sõlmisid Ida-Tallinna Keskhaigla ja Ehitus5ECO OÜ lepingu Magdaleena üksuse D-korpuse renoveerimiseks, ehitustöödega alustatakse 15. märtsil. Kuni hoone valmimiseni toimub patsientide vastuvõtt osaliselt haigla sisehoovi püstitatud ajutises moodulhoones.

Ida-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimehe Tarmo Bakleri sõnul renoveeritakse Magdaleena üksuse D-korpus kaasaegseks tervisekeskuseks.

Projekti käigus renoveeritakse tänase Magdaleena D-korpuse hoone 6360 m² pindalast täielikult üle 4395 m². Tööde käigus soojustatakse ning uue viimistluse saab kogu hoone välisfassaad ja katus, uuendatakse ventilatsioonisüsteemid, vahetatakse välja hoone küttesüsteem ja luuakse kaasaegsed siselahendused. Uuenev Magdaleena tervisemaja avab patsientidele uksed 2023. aasta kevadel ning seal jätkavad teenuste osutamist perearstid, Ida-Tallinna Keskhaigla eriarstid ning Hea Tervise Keskus.

Ida-Tallinna Keskhaigla Magdaleena üksuse D-korpuse renoveerimistööde maksumus koos projekteerimisega on 6,8 mln eurot ja projekti kaasrahastab Euroopa Regionaalarengu Fond. Tööde valmimise tähtaeg on 12 kuud. Hoone renoveerimistööde lepingupartner on Ehitus5ECO OÜ ning projekteerija Projekt O2 OÜ.

Loe edasi...